| Knygos | |
|
+13Difficult Ingute Santa Marija coopila Rose Raudona Dužena daydream viktorija wixtule Burbulis ievaite Giedrė 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Giedrė
Pranešimų skaičius : 269 Join date : 2008-02-25 Age : 34 Miestas : Ten kur skamba Lotynų Amerikos ritmai..
| Temos pavadinimas: Knygos Kv. 02 28, 2008 5:57 am | |
| Čia diskutuosime apie KNYGAS. Pvz.: kokias knygas skaitote? Ar perkate, ar imate iš bibliotekų knygas? Čia galėsite tiesiog rekomenduoti perskaityti tokią ar tokią knygą. Galalėsite diskutuoti apie poeziją... Žodžiu, viskas kas susiję su KNYGOMIS. (: | |
|
| |
ievaite
Pranešimų skaičius : 71 Join date : 2008-02-23 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kv. 02 28, 2008 8:11 am | |
| laibai mėgstu skaityti skaitau įvairias knygas.siaip neperku,is bibliotekos imu | |
|
| |
Burbulis
Pranešimų skaičius : 140 Join date : 2008-02-27 Age : 30 Miestas : Pabradė ;>
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kv. 02 28, 2008 9:27 am | |
| | |
|
| |
Giedrė
Pranešimų skaičius : 269 Join date : 2008-02-25 Age : 34 Miestas : Ten kur skamba Lotynų Amerikos ritmai..
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kv. 02 28, 2008 10:11 am | |
| Ankščiau skaičiau sau mėgstama literatūrą, bet dabar neskaitau to ką norėčiau, nes paprasčiausiai nėra laiko... Labai daug reikia skaityti literatūros pamokoms skirtų knygų, tad savo mėgiamoms laiko nėra... O skaityti tenka tikrai daug nesamonių.. pvz.: Donelaičio "Metai", kol perskaičiau maniau ir nupušiu, arba tokios nekokios knygos, kai "Hamletas", "Antigonė" parašytos vos ne viduramžiais man keldavo nuobodulį... Bet ką jau padarysi, juk interpretaciją kažkaip reikia parašyti... (: | |
|
| |
wixtule
Pranešimų skaičius : 104 Join date : 2008-02-23 Age : 30 Miestas : Jurbarkas
| |
| |
viktorija
Pranešimų skaičius : 8 Join date : 2008-02-23
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kv. 02 28, 2008 10:53 am | |
| skaitymas - geris!!!!! visad atsiranda nors laisva minutele paskaityti yra daug puikiu, NEtusciu knygu | |
|
| |
daydream
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-02-23 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kv. 02 28, 2008 11:39 am | |
| Knygos- gerai.Kartais paskaityti ne tik smagu , bet ir butina.Buna tokiu nuostabiu knygu... Skaitant galima ne tik daug suzinoti, bet ir gerai praleosti laika | |
|
| |
Dužena
Pranešimų skaičius : 86 Join date : 2008-02-23
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kv. 02 28, 2008 12:26 pm | |
| Iš tiesų apie knygas būtu galima pasakyti labai daug... Suradus tikrai ydomią, pritraukiančią knyga, joje gali rasti labai daug... Kai kurios mintys kartais net priverčia į gyvenima pažvelgti tiesiog kitu kampu... Atrasti kažką naujo... Manyčiau kekvienas turėtu rasti bent šiek tiek laiko knygai... Nes juk kekviena knyga turi savo istoriją, savo nukeliautą kelią... Tereikia išmokti į ją įsigilinti, ją suprasti ir gyvenimas taps gražesnis | |
|
| |
Raudona
Pranešimų skaičius : 92 Join date : 2008-03-01 Age : 34 Miestas : Klaipeda
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Št. 03 01, 2008 6:18 am | |
| - Giedrė rašo:
- Ankščiau skaičiau sau mėgstama literatūrą, bet dabar neskaitau to ką norėčiau, nes paprasčiausiai nėra laiko... Labai daug reikia skaityti literatūros pamokoms skirtų knygų, tad savo mėgiamoms laiko nėra...
O skaityti tenka tikrai daug nesamonių.. pvz.: Donelaičio "Metai", kol perskaičiau maniau ir nupušiu, arba tokios nekokios knygos, kai "Hamletas", "Antigonė" parašytos vos ne viduramžiais man keldavo nuobodulį... Bet ką jau padarysi, juk interpretaciją kažkaip reikia parašyti... (: Vat man irgi reikejo mokyklai tas pacias knygas perskaityt... Bet 'Hamletas' man patiko... siaip turi gilia prasme sitas kurinys... | |
|
| |
Rose
Pranešimų skaičius : 84 Join date : 2008-02-27
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Sk. 03 09, 2008 6:26 am | |
| | |
|
| |
coopila
Pranešimų skaičius : 193 Join date : 2008-02-26 Age : 31 Miestas : vilniuus ;]
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Sk. 03 09, 2008 7:24 am | |
| as nelabaj megstu skaityti.. nebent ka nors gero, prasmingo.. tiesiog neturiu laiko skaityt ,,tuscias,, knygas | |
|
| |
Giedrė
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Sk. 03 09, 2008 7:43 am | |
| - Raudona rašo:
- Giedrė rašo:
- Ankščiau skaičiau sau mėgstama literatūrą, bet dabar neskaitau to ką norėčiau, nes paprasčiausiai nėra laiko... Labai daug reikia skaityti literatūros pamokoms skirtų knygų, tad savo mėgiamoms laiko nėra...
O skaityti tenka tikrai daug nesamonių.. pvz.: Donelaičio "Metai", kol perskaičiau maniau ir nupušiu, arba tokios nekokios knygos, kai "Hamletas", "Antigonė" parašytos vos ne viduramžiais man keldavo nuobodulį... Bet ką jau padarysi, juk interpretaciją kažkaip reikia parašyti... (: Vat man irgi reikejo mokyklai tas pacias knygas perskaityt... Bet 'Hamletas' man patiko... siaip turi gilia prasme sitas kurinys... Jo, knyga su prasme, bet kažkiek man vistiek nlb. Nors tokio tipo knygą (sueiliuotą) buvo visai faina skaityti, jei ne litaratūra kažin ar būčiau skaičiusi. (:
Dabar skaitau: Š. Ragana "Sename dvare" irgi literatūros pamokai. Pradžia kiek nuobodoka, bet manau įsivažiuos... | |
|
| |
Santa Marija Moderatorius
Pranešimų skaičius : 504 Join date : 2008-03-09 Miestas : Agurkų kraštas:)
| |
| |
Giedrė
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Pir. 03 10, 2008 3:24 pm | |
| Jo "Metai" mane varė iš proto... Maniau ir nudurnėsiu kol perskaitysiu...
O "Alchemikas" knygą aš irgi norėčiau paskaityti, bet vis laiko maža, gal vasarą reikės. (: | |
|
| |
Santa Marija Moderatorius
Pranešimų skaičius : 504 Join date : 2008-03-09 Miestas : Agurkų kraštas:)
| |
| |
Ingute
Pranešimų skaičius : 90 Join date : 2008-02-26
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Antr. 03 11, 2008 2:31 am | |
| ziauriai patinka skaityt knygas ;] Perskaicius esu visas 6 hario poterio dalis ir dbr 7 daly skaitau Labiausiai patiko knyga, kuria skaite ir Audrius ir man pasiule paskaityt, tai "Mirusiu mergaiciu sventykla" ;] | |
|
| |
coopila
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Antr. 03 11, 2008 9:51 am | |
| gal zinai autoriu? | |
|
| |
Difficult
Pranešimų skaičius : 296 Join date : 2008-03-10 Age : 30 Miestas : Šilutė
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Tr. 03 12, 2008 9:20 am | |
| Seip tai skaityti nemegstu, bet kai reikia tai reikia... Ir skaiciau tokia knyga "Vaiduokle svetaineje",tikrai patiko... Pasiskaitykit ir jus.Autoriaus nelabai prisimenu. Ten apie tokia mergaite kuri pamate svetaineje vaiduokle, ir niekas ja netikejo... Gal pasirodys mazvaikiska,bet man tai buvo visai nieko knyga... | |
|
| |
Ingute
Pranešimų skaičius : 90 Join date : 2008-02-26
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Tr. 03 12, 2008 9:22 am | |
| coopila> kurios knygos autoriu? :DD | |
|
| |
Giedrė
| |
| |
coopila
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Tr. 03 12, 2008 1:05 pm | |
| aciu.. pabandysiu paskaityt ;] | |
|
| |
elfija
Pranešimų skaičius : 20 Join date : 2008-03-03 Age : 31 Miestas : menesienos slenis
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Št. 03 15, 2008 8:53 am | |
| labai labai megstu skaityti... dazniausiai knygas imu is bibliotekos,bet nemazai turiu ir namuose. labiausiai istrigo atmintyje jana frey uzgeses zvailgsnis ir metu arbata,tik nepriimenu autores. siaip skaitau ivairiausiu stiliu literatura. | |
|
| |
Dužena
Pranešimų skaičius : 86 Join date : 2008-02-23
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Št. 03 15, 2008 11:18 am | |
| Man tai labai patinka skaityt... Iš ties esu daug perskaičius... Mėgstu įvairias knygas... Ir kai turiu laisvo laiko visalaik stengiuos ką nors įdomaus paskaitynėt.. Šiuo metu skaitau Paulo Coelho knygą " Penktasis kalnas"... Iš ties knygoje yra labai gražių minčių, kaip ir kitose jo knygose "Alchemikas" arba "11 minučių"... | |
|
| |
Giedrė
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Sk. 03 16, 2008 1:02 am | |
| - elfija rašo:
- metu arbata, tik nepriimenu autores.
Aš irgi ją skaičiau, taip patiko, kad net 3 kartus esu skaičius...ir dar kalbėjau apie šią knygą, 10 klasės egzaminuose (kalbėjimo temoje)
P.S. autorė: Rasa Grambaitė | |
|
| |
daydream
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-02-23 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Sk. 03 16, 2008 6:34 am | |
| Is ties nelabai megstu skaityti, bet jei knyga idomi perskaitau greitai Megstu knygas, kuriose yra geru minciu, tos, kurias skaitant galima daug ka suprasti (kaip pavyzdziui Paulo Coelho knygos), tos kurias skaitant reikia pamastyti ka skaitai , o ne siaip sakituti is neturejimo ka veikti ar panasiai... Zodziu skaitymas - is ties geras dalykas Gal dar kas nors zinote geru knygu? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Knygos | |
| |
|
| |
| Knygos | |
|